zondag 16 oktober 2016

zondag 16 oktober 2016 celebration markt en haloweenfeest, laatste boodschappen en Disney springs, inpakken




Vanochtend rustig op gang gekomen en eerst de koffers zover mogelijk ingepakt, het blijft bij mij toch weer proppen om alles erin te krijgen. Gelukkig laat ik het merendeel van mijn kleding morgen achter bij de salvation army.
zomaar bij een huis
leuke armband
keuze genoeg
Na een uurtje ploeteren was het tijd om te ontbijten en te vertrekken naar de farmersmarket in Celebration. Deze keer waren we er tegen half 12, dus mooi op tijd, wel was het moeilijker om de auto kwijt te raken. Lekker lopen slenteren langs alle kraampjes waar mensen hun zelf gemaakte spullen verkopen. Allebei nog een armbandje/sleutelhanger gekocht van bierbliklipjes om het goede doel te steunen nl het kankerfonds.
ook star wars bij haloween
honderden pompoenen
mint chocolate chipijs
Natuurlijk konden we het heerlijk ijsje ook vandaag niet overslaan dus weer aan dezelfde smaakjes begonnen. Daarna terug naar de auto, die bij een funfair van de kerk stond met duizenden pompoenen en uitstallingen eromheen voor ouders om foto’s van hun kinderen te maken. Dit zag er zo gezellig uit dat we ook even langs zijn gelopen. Je kon doneren als je het leuk vond, maar ja we konden geen bus vinden om wat in te doen.
Omdat we plannen voor vanavond hadden zijn we toch maar even naar huis gegaan. Wel eerst nog langs de Walgreen, om wat griep en kou medicijnen voor Jakolien te halen.
Lekker een paar uurtje in huis getut en toen weer in de benen.
We hadden nog een groupon voor CIci’s de pizzeria, hoewel we hier niet echt een fan van bleken te zijn, is het toch jammer om hem ongebruikt weg te doen. Hierover is niet zoveel te vertellen.
Daarna verder naar Disney Springs voor het tweede gedeelte. Onze Sygic navi Heeft weer een andere weg in gedachte om er te komen. Voor ons, zonder enig gevoel voor richting blijft het steeds weer een verrassing, maar we komen er altijd. Alleen niet altijd op de kortste weg.
niet vergeten
voor ons
De auto weer in de limegarage geparkeerd en op naar de uitgaansplek voor Disneyaanhangers. Nog een paar disneywinkels bekeken, en lekker rondgelopen, het weer blijft zalig, niet te warm en af en toe een buitje. Na een tijdje zagen we opeens dat we met een bootje het meer rond konden en verbazend genoeg: Het was gratis. Onder het varen werd het opeens donker, dat gaat hier heel vlug, je bent in een kwartier van licht naar donker. Maar het is wel heerlijk zo rustig varend het meer
verkiezingen hé
speciaal voor honden
en de activiteiten van een andere kant bekijken. Er was nog een klein stukje wat we nog niet gelopen hadden oa bij het Rainforestcafe, waar ze een vulkaanuitbarsting nadeden.
Daarna was het weer tijd om naar huis te rijden. Jak heeft intussen veel ervaring met dit stuk in het donker dus ondanks de wegwerkzaamheden waren we tegen 21u weer thuis





haloween in disney
Als laatste puntje voordat we het vergeten. Allemaal heel erg bedankt voor het meelezen en zeker de mensen die de moeite hebben genomen om te reageren. Het was heel leuk om te zien dat er elke dag zo 20-60 keer meegelezen werd, al zijn de meeste lezers anoniem. Zeker op late avonden motiveerde het echt om toch nog even verslag te schrijven ipv meteen plat te gaan.

4 opmerkingen:

  1. Fijn dat jullie de farmersmarket toch nog hebben kunnen doen en lekker hebben afgesloten met een ijsje. Tja Cici's is ook niet mijn restaurant, maar prima als lunchoptie. Maar ik hou niet van pizza.
    lekker hoor om nog een middag en avond door te brengen in Disney Springs. Dat blijft gezellig. Leuk dat jullie de boot een keer hebben uitgeprobeerd. Dat hebben wij nog nooit gedaan.
    En jullie ook bedankt, dat wij hebben mogen meelezen en jullie vakantie mee mogen beleven. Zo zijn wij ook een beetje in Florida.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer een leuke dag!
    Toch nog de Farmers Market gedaan. Gelukkig!
    Heerlijk zo'n sfeertje met Halloween en al die pompoenen. Ik zou dat ook graag eens meemaken, maar helaas moet er die periode ook gewerkt worden hahaha.
    Dosney Springs gaat nooit vvelen. Er is altijd weer iets nieuws te zien. Zo'n boottochtje hebben wij ook nog niet gedaan. Gaat zeker op het lijstje.
    Bedankt voor jullie leuke verhalen. Ik lees graag mee. Zo zijn we ook een beetje op vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toch moeite om alles weer in die koffer te krijgen, betekend dat je W,S meer gekocht heb als dat je van plan bent. Gebeurt vlgs mij bij iedereen.Ben benieuwd wat je allemaal gekocht heb. Nog een gezellige dag en vooral een goede vlucht terug,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk dat de farmersmarkt nog gelukt is en leuke armbanden! En verrassend zo'n gratis boottochtje. Leuk om mee te genieten vanaf afstand:-) Bedankt1

    BeantwoordenVerwijderen