dinsdag 11 oktober 2016

dinsdag 11 oktober 2016 rustige dag en midgetgolf bij de Congogolf op International drive.






Vandaag was een rustige dag. We hebben allebei lekker uitgeslapen. Na een ontbijtje heeft Yvonne de foto’s bijgewerkt en heb ik buiten op ons “terras” lekker een bakkie gedaan en wat gelezen.
Na een salade (we hebben nog steeds voorraad van Matthew) zijn we om ongeveer 14:00 uur
trasher
een van de giftshops
vertrokken. Eerst nog even ons afval dumpen bij de centrale container en toen op weg naar het shoppen bij “Treasure Island”. Dat bleek in de buurt van Universal Studio’s te zijn, dus helemaal aan de andere kant van de international drive. De winkel was zo onbekend dat zelfs de toerist info die er 200m vandaan zit niets ervan wist. Nu weten we dat het tegenover de Orlando Eye ligt.
Yvonne had een bon als je voor een bepaald bedrag iets kocht dan kreeg je een t shirt kado. Yvonne heeft er nu een opmerkelijk shirt bij.


salvation army
Hierna zijn we even bij de Salvation Army langs geweest (die weer redelijk bij ons in de buurt ligt, in Amerikaanse begrippen dan, wij vinden alles een heel eind weg) en zij willen graag alle kleren die wij achterlaten. Dus dat is ook weer opgelost.
Na thuis het restant van de macaroni te hebben gegeten zijn we gaan midgetgolfen. Degene die wij uitgezocht hadden was vlakbij, je raad het al, bij Universal Studio’s.
Tussen de Alligators hebben we 18 banen gespeeld. Yvonne had zelfs 2x een hole in one en zij heeft uiteindelijk dan ook gewonnen. (het spel hebben we nog even stil gelegd want het regende maar gelukkig zijn de buien hier niet al te lang). Het was best leuk voor een avondje, maar ik kan me voorstellen dat als je vaker speelt de uitdaging niet zo groot is.
Na het midgetgolven weer richting huis. We kwamen nog een Alamo vlak bij het Midgetgolf tegen maar deze bleek jammer genoeg gesloten. Alamo staat op ons lijstje omdat wij momenteel nog steeds knipperende lampjes voor 3 van de 4 banden hebben. Het is dus nog steeds te koud voor ons autootje. Wij twijfelen of we hier iets aan moeten doen of het gewoon laten lopen. Bij Alamo langsgaan kost weer een paar uur, en eigenlijk hebben we hier geen tijd voor.
Thuis hadden we nog een traktatie van gisteren. We hebben de Cinnabon op. Een kaneelrol die zoet, beetje plakkerig maar vooral lekker was.
Nou dat was het voor vandaag. Morgen weer op naar Universal.
jak komt op gang
op weg naar hole in one





3 opmerkingen:

  1. Lekker he zo'n cinnamon role. Zeker due van Cinnabon. Heerlijk zo'n doedagje zonder haast. Maar julie hebben wel lekker heen en weer gereden. Er is ook een congo river golf op de 192. Tussen Joann en Walmart, maar het is ook gezellig op International Drive! Wij vinden het ook altijd leuk om golf te spelen. Er is ook een jaar geweest dat bij ons het lichrje van de banden aanging. Bij ons was het de bandenspanning en we hebben heel wat moeten oppompen. Uiteindelijk toch maar de auto ingeruild op het vliegveld. Je kan m vaak zo omruilen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk zo'n rustige dag. Bij Treasure Island zijn we ook geweest. Ook ik had een gratis shirt. Altijd leuk die coupons.
    En dan ook nog golfen. Jammer van de regen, maar zo'n leuke golfbaan maakt alles goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk dat je de dichts bij zijnde benzinepomp moet opzoeken, zodat de banden nog koud zijn, en alle vier je banden oppompen. Ik denk dat je lichtjes dan vanzelf verdwijnen.
    leuk hoor Harry Potter, ben jaloers op jullie.

    BeantwoordenVerwijderen