donderdag 6 oktober 2016

donderdag 6 oktober, wat shoppen maar vooral wachten op wat Matthew gaat doen




situatie in de ochtend
benzine 60ct per liter
 Al snel werd vanochtend duidelijk dat een dagje Epcott niet zo’n goed idee zou zijn. Het park is wel open, maar zou ws toch al om 15u sluiten (dit bleek later 17u te zijn) Dan krijg je toch geen waar voor je geld. We besloten om eerst te tanken en dan in de buurt te blijven, want je weet niet of we de volle tank nog nodig hebben. Dus eerst naar de Wawa (leuke naam he voor een benzinepomp), daar was gelukkig nog wel benzine, maar er stond wel een rij auto’s. We hadden maar een beetje nodig. Daarna nog eens proberen om water te scoren bij de Wal-Mart en nog wat voedsel. Jakolien belde ondertussen even naar Nederland, want het blijkt dat we in het huis geen vaste telefoon hebben en daar had ze nu net een kaart voor gekocht. Gelukkig brengt mijn mobiel weer uitkomst.
Weer geen water, dus maar sinasappelsap gekocht.
Een stuk verderop ligt een Fleamarket die we nog kennen van een paar jaar gleden, Het is altijd handig om hier eerst te kijken voor Disney spullen voordat je de duurdere spullen in het park aanschaft. De meeste spullen zijn toch niet zo aantrekkelijk, maar jak heeft nog een katten Tshirt gevonden en ik een hoodie,
shoppen
Daarna door naar de premium outlet, dat kostte nog wel wat moeite want de tom tom is gesneuveld (hij zei krak toen hij tussen het dashboardkastje kwam) en de off linemaps kent toch een heleboel adressen niet. We kwamen dus uiteindelijk bij seaworld uit (voor de insiders dat was dus een heel eind omrijden). Intussen regende het al flink, dus snel in de parkeergarage en op naar de foodcourt voor een verlaatte lunch.  De tentjes waren vooral aziatisch wat lekker was voor Jak, nu kon ze eindelijk weer eens rijst eten. Ik moest het doen met wat kip, coleslaw en friet.
Omdat we de fastpasses van Epcott nog moesten cancelen wilden we op wifi, maar het lukte niet, dus maar wachten tot we weer thuis zijn.
Na een pauze konden we dus gaan shoppen, hiervoor hadden we tot 14u, want dan zouden alle winkels sluiten, om hun werknemers ook de kans te
mijn aankopen
jaks schoenen en t shirt
geven om veilig thuis te komen. Eerst wat halfslachtig rondgekeken tot we de schoenwinkel uit 2013 zagen. Hier vond Jak de door haar gezocht Sketchers. Net toen we terug wilden gaan (om 13.55u) zag ik een Kiplingwinkel met uitverkoop, ja daar kan ik natuurlijk niet aan voorbij gaan. Gelukkig was er een tasje voor mij bij, niet helemaal de kleur die ik zocht maar voor $25 doe je niet moeilijk als je een Kipling hebt.
Weer terug naar huis. Het werd wel steeds drukker op de weg, maar we waren toch redelijk snel thuis. Eenmaal daar was het enige wat we konden doen is TV kijken en luisteren of er nog nieuws is waar wij wat mee moeten. We weten intussen dat het hoogtepunt van de storm en de regen rond 2.00u vannacht zal zijn, al verschuift dat
verwachting 2 oktober
de gouverneur houdt ons op de hoogte
tijdstip steeds naar voren, omdat Matthew niet zo’n haast heeft. De TV is met niets anders bezig, dus je hoort toch veel hetzelfde. Het lijkt af en toe wel of ze alles echt uitmelken maar ja wat weten wij als Nederlanders nou van Hurricanes.
Het is nu 21.30u en het is hier wat weer betreft vrij rustig met af en toe een flinke regenbui, dus we gaan zo lekker slapen.

6 opmerkingen:

  1. Wat heftig allemaal met Matthew. Gelukkig zijn jullie op alles voorbereid.
    Leuk dat jullie nog zijn gaan winkelen. De Outlets zijn altijd leuk.
    De Disney outlet aan het eind van International Drive (universal gedeelte) is veel leuker. Hier hebben wij veel koopjes gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Proberen zeker nog naar de Disney Outlet te gaan. groetjes Jakolien

      Verwijderen
  2. Ik zag vandaag, vrijdag, een foto in het AD staan van Magic Kingdom. Uitgestorven, regenachtig en zag er spookachtig uit. Gelukkig hebben jullie dat alvast te pakken gehad.
    Leuke schoenen Jakolien. Tas van jou is ook leuk Yvonne, de kleur hmmmmm. Sterkte met wachten op wat Matthew gaat doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ging speciaal voor de schoenen. Fijn dat het gelukt is. Als het goed is wordt het nu zondag Epcot. We zien wel. gr Jakolien

      Verwijderen
  3. Jullie hebben een leuke sightseeing gehad via Seaworld. Volgende keer gewoon rechtsaf vanaf jullie wijk. Doorrijden tot je niet verderkan(535). Dan linksaf tot de I4 en voor de I4 naar rechts. Maar jullie zijn er gekomen en lekker geshopt. Leuke spullen! En dan wachten op Matthew. Toch wel spannend. Gelukkig hebben jullie straks nog genoeg dagen over om leuke dingen te gaan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die Matthew houdt jullie maar druk bezig. Hij mag wel een beetje dimmen;-) maar hij heeft er wel voor gezorgd dat jullie lekker een beetje konden shoppen. Ook leuk! En een beetje relaxen is ook wel lekker...

    BeantwoordenVerwijderen